A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása

Tudósok szerint a férfiak életében a lánykérés a legstresszesebb esemény. Teljes mértékben érthető a dolog, hiszen a lánykérés sok életbevágó részletből áll. A boldogító igenhez megfelelő helyszínt és hangulatot kell teremteni. És tökéletes eljegyzési gyűrűt kell kiválasztani.

Azért, hogy csökkentsük az urakra nehezedő nyomást, elmondjuk, hogyan kell a tökéletes eljegyzési gyűrűt kiválasztani.

Lánykérés köves gyűrűvel

Az életbevágó kérdést eljegyzési gyűrűvel a kezünkben szokás feltenni. Hagyományosan köves gyűrű szokott lenni az eljegyzési gyűrű, ha lehetőség van rá, akkor gyémántkővel díszített gyűrű. Kérdezhetnénk, hogy miért pont gyémánt legyen?

Azért, mert a gyémánt olyan kemény, hogy egyrészt az aranylakodalmon is csillogó és fénylő lesz. Másrészt azt szimbolizálja, hogy a házasság is olyan szilárd lesz, hogy ellenáll minden viszontagságnak.

Mivel a hölgyek többsége már kislány korától fantáziált az esküvője napjáról, és a gyűrűről, amivel a kedvese megkéri a kezét, ezért érdemes minden szempontot figyelembe venni a gyűrű kiválasztásakor.

Eljegyzési gyűrű kiválasztása

Az eljegyzési gyűrű a minden napok része lesz, remélhetőleg hosszú évtizedekig. Ezért mindenképpen olyan gyűrűt kell választani, ami illik a hölgy ízléséhez és az életstílusához is. a kiválasztáshoz tudnunk kell, hogy a hölgy a modern vagy a romantikusabb dolgokat kedveli. Az újragondolt, egyedi vagy a letisztultabb hagyományos dolgokat kedveli.

Mivel az eljegyzés és a gyűrű meglepetés, ezért nem kérdezhetjük meg, hogy melyiket szeretné. A második legegyszerűbb módszer, ha megfigyeljük, milyen gyűrű típusokat visel szívesen, illetve milyen gyűrű esetén kiált fel a kirakatokat nézve, az örömtől. A harmadik módszer, ha megkérdezzük a hozzá közel álló hölgyeket, testvér, barátnő.

A gyűrű formája és mérete nagyon fontos szempont

Nagyon kínos lesz, ha a boldogító igen kimondása után felhúzzuk a gyűrűt, és az szűk vagy lötyög, mint egy használt gyűrű. Ezért fontos előre megtudni a hölgy gyűrűs ujjának pontos méretét, és méretre készíttetni a gyűrűt. A méretvételhez jó lehet egy saját gyűrű, vagy egy papírcsíkkal lemérhetjük a hölgy ujját egy alkalmas pillanatban. Esetleg megint segítséget kérhetünk a közel álló hölgyektől.

A gyűrű formájára és a kő méretére is ügyelni kell. Például, egy sportos vagy egészségügyben dolgozó hölgy kezén akadály lesz egy nagyobb méretű vagy extravagánsan formázott gyűrű illetve kő, ami beleakad mindenbe.

Honnan tudhatjuk meg, milyen gyűrűt illik a hölgy ízléséhez?

Az eljegyzés egy örökre szóló esemény, és a pár mindkét tagjáról szól egy időben. Ne a saját ízlésünk után válasszunk gyűrűt, hanem a hölgy egyéniségét figyelembe véve döntsünk. Az eljegyzési gyűrű stílusa idomuljon az ő egyéniségéhez, később választhatunk közösen gyűrűpárt.

Ha szereti a csillogó sminket, ruhákat, akkor érdemes nagyobb, csillogó kővel, gyűrűvel meglepni. ha modernebb felfogású, akkor az egyedi darabok közül válasszunk gyűrűt.

Ha azonban a hölgy visszahúzódó típus, akkor nem fogja jól érezni magát egy csillogó gyűrűvel, válasszunk az egyszerűbb formák közül.

A gyűrű és a kő színe

Az eljegyzési gyűrű, illetve a drágakő sokféle színben készülhet, ezért érdemes olyat választani, amit a hölgy szeret, szívesen visel. A gyűrű lehet többféle színű aranyból is. A gyémánt is lehet többféle színű, lehet csillogó, matt vagy csiszolt is, mindegyiknek kissé más lesz a színe és a hangulata.

Tökéletes eljegyzési gyűrű ára

Az eljegyzési gyűrűk ára nagyon széles skálán mozoghat. a

Érdemes már a legelején egy keretet meghatározni, mert a szebbnél szebb gyűrűk között keresve könnyen nem kívánt túlzásokba eshetünk.

A gyémánt eljegyzési gyűrű ára függ a kő tisztaságától, karátjától, a színétől és a csiszolástól is.

Összegezve

Tökéletes eljegyzési gyűrűt úgy találhatunk, ha figyelembe vesszük a hölgy stílusát, személyiségét, munkáját és az általa szeretett gyűrűk típusát. Ha tehetjük, válasszunk gyémánt eljegyzési gyűrűt, mert a kemény, mindenek ellenálló gyűrű lesz a szimbóluma a házasságnak, mely szilárd lesz, mint a gyémánt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*