Praktikus baba-mama kiegészítők

A babás időszakban praktikus dolgokra van szükség, hogy könnyebben, gyorsabban történjenek akár a legegyszerűbb dolgok. A baba körül fokozott higiéniára van szükség, fokozott összeszedettségre. És ez a kisgyermekekre is igaz még.

Legyen szó egyszerű pelenkázásról, vagy a gyermekkel való bevásárlás, odafigyelést igényel, és előkészületeket.

Összeszedtünk 3 nagyon praktikus kiegészítőt, ami segíti a baba és gyermek higiéniát. Egyben gyorsítja és rendezi a gyermek körüli folyamatokat is. Így dupla haszonnal szolgál számunkra, és vigyáz a gyermekinkre.

Baba higiénia – gyerek szájmaszk

Tavasszal, vagy felső légúti járványok idején, esetleg akkor, amikor mindenki más is szájmaszkot hord, nagyon hasznos, ha a gyermek is szájmaszkot visel. Sajnos a gyerekek kimondottan fogékonyak a köhögős, prüszkölős betegségekre. A szájmaszk megvédi a gyermeket, és megvédi a környezetét is attól, hogy a terjedjen fertőzés.

A jó minőségű gyerek szájmaszk pamutvászonból készül, többféle, gyerekek számára vonzó mintával. hasznos, ha a szájmaszk mosható, és már az első használat előtt ki kell kimosni. Figyelem! A gyerek szájmaszk nem orvosi maszk, szűrőt nem tartalmaz. De viselése enyhítheti az allergiákat és csökkentheti a fertőzések kockázatát.

Baba higiénia – Pelenkatartó neszeszer

A babának nagyon sok apróságra van szükség. Ahhoz, hogy a káosz ne csapjon össze a fejünk felett, praktikus rendszerezésre van szükségünk. és olyan kiegészítőkre, amiket magunkkal vihetünk, a külvilágba, ahol vigyázni kell a piszokkal és a vírusokkal is.

Amikor egy praktikus kiegészítőben minden egyben van, akkor kevesebb az esélye annak, hogy baj történik. A saját, megbízható, esetleg fertőtlenített dolgaink a legbiztonságosabbak a babának.

A pelenkatartó neszeszerben elfér egy egész csomag popsi törlő, 5-6 pelenka, a pelenkázáshoz szükséges popsi krém vagy egy kézfertőtlenítő. Beletehetünk például, vészhelyzetre, pót cumit, Többféle választható minta, az anyaga pedig 100 % pamut.

Baba higiénia – bevásárlókocsi huzat

Néha nem megoldható, hogy egyedül vásároljunk, jön velünk a gyermek is. Ha szeretnénk őt biztonságos higiéniai körülmények között tudni, akkor a bevásárlókocsi ellen muszáj valami védelmet találni. Bárhogy vigyázunk, a gyerek is összefogdossa, összenyalogatja, amit már százan összekoszoltak előtte.

Egy praktikus kiegészítővel megoldhatjuk a helyzetet, használjunk bevásárlókocsi huzatot.

A praktikus huzatot egy mozdulattal ráhúzzuk a bevásárlókocsi ülőke részére és a kapaszkodóra. És a gyermek máris biztonságban van.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*