Plüss állat tároló karácsonyra

Az ajándékozás, kinek mi okozna örömet ilyenkor karácsony közeledtével sokunkban piros lámpaként villog. Izgatottan tervezünk, szervezünk, lakást díszítünk, listát írunk a teendőinkről és a nagytakarítás előkészületei is elkezdődnek az extra mennyiségű tisztítószerek beszerzésével.

Plüss tároló babzsák mindenki örömére

Mi lenne, ha az idén az egyik ajándék, amivel meglepjük a plüssimádó gyermekünket nekünk is örömet szerezne? A jó hír hogy mi tudunk ilyet, mégpedig a gyerekszoba nélkülözhetetlen tartozékát a Pajtizoo plüss tároló babzsákot. Ez csodás babzsák többféle méretben és kivitelezésben elérhető például Kat Ica, Sünpic Úr, Tapsi Nyuszi vagy mindenki kedvence a Panda Manda és még jó sokan éhes pocakkal arra várnak, hogy a gyermekünk a lakás minden részében fellehető plüss játékait a bendőjükbe rakjuk. Tele pocakkal aztán bárki számára kényelmes pihenőhelyül szolgálnak majd és a lakásban is sokkal nagyobb rend uralkodhat. Akár tele pocakkal, polisztirol gyönyg töltettel is hozzájuthatsz. 

A gyerek játéktároló, ami minden otthonba illik

Ez a csodás gyerek játéktároló az az ajándék lehet, aminek a láttán nem csupán a gyermekünk arca ragyog fel, de mi magunk is profitálhatunk a létezéséből. Bármilyen stílusú lakáshoz illetve gyerekszobához illik valamelyik vagy mindegyik Pajtizoo textil játéktároló. Környezetbarát kiváló minőségű alapanyagokból készült szinte nyűhetetlen plüss állat tároló az sokszázadik ki és bepakolást is könnyedén elviselik.

Mini, midi és mega méretben is

A tárolandó plüssök mérete és mennyisége függvényében mini, midi és mega méretben is elérhetők a pajtik. Ha szeretnéd magad megajándékozni egész évre a „rend van a gyerekszobában” érzésével akkor a legjobb, amit választhatsz ez a remek kacatfaló. Ezek a kacatfalók mindig készek elnyelni a gyerekszoba kacat vásárát. Pihe puha anyaguk miatt a gyermeked is imádni fogja és örömmel használja fotelként, és ha a pajtik már többen vannak, akkor akár a barátait is pajtik pocakjára ültetheti társas játékozás közben.

Zero waste kacatfaló

Nagyon fontos tulajdonsága a kacatfaló plüss tároló babzsákoknak, hogy zero waste készülnek. Minden apró kis anyagdarabnak feladata van és a legkisebb darabka is hasznosul a fülecskék vagy más testrész tölteteként, tehát semmi sem kerül a kukába. A plüss tárolók mindegyike szertettel is át van szőve. Mindegyikük egyedileg kézzel készül, tehát ha ilyet választasz a gyermekednek kiváló minőségű kis szériában készült terméket kapsz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*