Öt húsvéti ajándék ovis gyermek számára

Hamarosan itt a húsvét, a tojáskeresgélés, amelyet a kicsik és a nagyok egyaránt élveznek. De miért is ne lehetne ez az ünnep egyben meglepetésekkel teli? A csoki és az rengeteg édesség mellett vásárolhatunk számukra számos egyéb hasznos és praktikus ajándékot egyaránt. Ebben a cikkben öt húsvéti apróságot mutatunk be, amit átadhatunk az ovis gyermekünk számára.

Legkedveltebb meglepetések óvodásoknak

Vajon mik a legnépszerűbb ötletek egy három, négy és ötéves gyermek számára? Ha tudjuk, hogy mire vágyik, akkor könnyebb a helyzet, ám vannak esetek, amikor ez nem jöhet szóba. Keressünk olyan ajándékot, amellyel a gyerkőc önfeledten kikapcsolódhat és még fejlődik is közben.

Táska

Egy igazán egyedi humoros táska kiváló választás lehet a kicsik számára. Választhatunk valamilyen klasszikus rajzfilmfigurával ellátott darabot, amelyért a gyermek is biztosan odalesz. Ezzel könnyedén szerezhetünk számára hatalmas örömet, hiszen minden nap viheti magával az óvodába. Praktikus, hiszen mindent egy helyen tárolhat és azt vihet magával az intézménybe, amit csak szeretne.

Vízhatlan ovis lepedő

Remek választás lehet továbbá egy vízhatlan gumis lepedő, ami szintén az óvodában jöhet jól. A pamut változatok légáteresztőek, könnyedén tisztíthatóak és gyorsan is száradnak. Az egyedi méretben vásárolható darabok között található fektetőre és ágyra való fajta is egyaránt.

Nyakpárna ovisoknak utazáshoz

Az ovisok még sok esetben viselik nehezen a hosszabb utazásokat. Egy praktikus nyakpárna azonban remek választás lehet számukra autós, vagy akár repülős utak alkalmával egyaránt. Ha aludnának egyet, a Disney mintás párna megtartja a fejüket, így kényelmesen hajthatják álomra a fejüket. A kötelező darabok között megtalálhatóak a Jégvarázsos és a Pókemberes változatok is.

Összecsukható, emeletes babaház

Egy igazi meglepetést szeretnénk átadni a kislányunk számára? Akkor a legjobb választás egy összecsukható, emeletes babaház, amely színes kialakításának köszönhetően bármely gyerkőcöt lenyűgözhet. A számos kiegészítővel felszerelt játék előnye, hogy bármikor belepakolható minden, majd egy gyors összecsukást követően már vihetjük is magunkkal. Egyszerű vele a rendrakás, így a mindennapokat is megkönnyíti.

Székké alakítható játék

Választhatunk továbbá székké alakítható meglepetést is a kisgyermekünk számára. A többfunkciós és masszív kialakításnak köszönhetően egy pár mozdulattal rendbe tehető és székké formálható. Ez egy benzinkút építéséről szól, amelyben az az érdekes, hogy számos világító lámpával és lejtős úttal felszerelt darab, amelyet bármely gyermek nagyra értékel majd.

Összegezve: Hamarosan itt a húsvét, így itt az ideje elgondolkodni, hogy mit adunk majd az óvodás gyermekünk számára. Szóba jöhetnek a különböző játékok, mint egy székké alakítható meglepetés, vagy éppen egy emeletes babaház. Emellé jöhetnek a praktikus dolgok is, mint egy vízhatlan gumis lepedő, egy nyakpárna, illetve választhatunk akár egy táskát is. Ezek mindegyike remek apróság lehet a gyerkőc számára.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*