Öt hasznos kozmetikum a mindennapi arcápoláshoz

Sok esetben nem tudjuk kitalálni, hogy mit is adjunk ajándékba egy fiatalabb, esetleg egy idősebb hölgy számára. Nekik azonban sokszor jól jön egy minőségi arcápoló termék, egyéb kozmetikum. Ezekből azonban érdemes a prémiumot választani, hiszen így kisebb az esélye az esetleges bőrirritációknak.

De vajon melyek a legjobb választások a mindennapi arcápoláshoz? Mi a helyzet a Belico kozmetikumokkal? Most minden kiderül!

Belico kozmetikumok

A Belico kozmetikumokat tudományos tényekre alapozták, így bőrbarát összetevőket tartalmaznak. Ezáltal akár az érzékenyebb bőrűek is elégedettséggel tudják ezeket alkalmazni. Az arcbőr működését a biomimetikus hatóanyagok támogatják, amely egy intelligens bőrápolási rendszer. Ezek BioTech formulák, amelyekben növényi kivonatok ötvöződnek a high-tech hatóanyagokkal.

A Belico kozmetikumok előnyei

A készítményeket a környezettudatosság jegyében alkották meg, így védelmet nyújtanak a föld számára is. Amennyiben ezeket az ápolókat vásároljuk a mindennapok során, nemcsak egy szerettünknek okozhatunk örömet, hanem a földben sem teszünk további károkat. A gyártó nem használ felesleges papírokat, műanyag csomagolást, hiszen ezen úgyis gyorsan a kukában landolnának. A Belico kozmetikumok állatkísérlet-mentes meglepetések lehetnek, amelyet még a PETA is elismer, mint vegán készítmény.

Arctisztító

A Belico Cleanser egy lágy és krémes arcápoló, amely nemcsak illatmentes, hanem bőrpuhító is egyben. Bőrbarát, így még a legérzékenyebb bőrrel rendelkező személyek is bátran használhatják. Tisztító hatása rendkívül kíméletes, akár a szemkörnyék területén is alkalmazhatjuk. Nagy előnye továbbá, hogy még az erősebb sminkeket is képes eltávolítani az arcról.

Tinozáló

Remek ajándék lehet továbbá egy Belico Lotion tinozáló is, amely gazdag ureában, panthenolban és hialuronsavban egyaránt. Segítségével meggyorsítható a hidratálás, amely felfrissülést és puha arcbőrt eredményez a mindennapos arcápolás során.

Bőrmegújító

A bőrmegújítók alkalmazása sok esetben válik szükségessé. Egy bizonyos kor felett nem árt megajándékozni egy hölgyet akár egy AHA Cream készítménnyel. Ez elősegíti a hámlasztást, éppen ezért érdemes azt éjszaka használni.

Koncentrátumok

A Belico koncentrátumok között megtalálható a Blemish Control, amely hatásos a mély aknék ellen, amelyek számos gondot okozhatnak a bőrön. A gyors gyógyullást a blemish control glükolsavak és ichtiol segíti elő. Előző az eltömődött pólusokat teszik szabaddá, utóbbi pedig az aknék ellen hatásos. Kell ennél több?

Szemkörnyék ápoló

Belico kozmetikumok között megtalálhatóak a szemkörnyék ápolók is, amelyekből beszerezhetünk szérumokat és krémeket egyaránt. Mindegyike hatásosan segíti a terület frissességét és fiatalon tartását a mindennapos arcápolás során.

Összegezve: Vajon mivel lephető meg egy hölgy születésnapjára, névnapjára, karácsonyra, esetleg évfordulóra? A Belico kozmetikumok segítséget nyújtanak, hogy nagy meglepetést okozzunk a számukra. Legyen szó tonizálóról, arctisztítóról, esetleg szemkörnyék ápolóról, a készítmények között szinte minden megtalálható.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*