Nyári ajándékötletek

Nyáron főként olyan ajándékokra vágyunk és olyanokat választunk szeretteinknek, amelyek a kertben töltött időt teszik kellemesebbé. Ez lehet kerti szék, hintaágy, egy modern függőszék, egy medence vagy éppen egy kerti zuhany. Ezek mindegyike hozzásegít a tökéletes nyári életérzéshez.

A meleg miatt maximum akkor szeretünk kimenni, ha van egy kellemes hely, ahol időt tölthetünk. Kávét inni, könyvet olvasni, vagy csak relaxálni is sokkal jobb egy zöld környezetben, mint bent a négy fal között. Ehhez azonban szükséges pár kinti bútor vagy eszköz.

Ebben a cikkben megosztunk pár nyári ajándékötletet, amelyek segíthetnek a nehéz döntésben.

Hintaágy

Aki kertes házban lakik, vagy olyan helyen él, ahol van elérhető kertkapcsolat, biztosan szeretné azt kihasználni. Ki ne vágyna egy kis ebéd utáni pihenésre? A délutáni kávé, egy jó könyv, vagy kártyajáték egy családtaggal igazi nyári érzés. Egy kerti hintaágy nagy segítségünkre lehet a pihenések során. Tökéletes választás az udvarra, nagyobb teraszokra, hiszen van már a piacon három-négy férőhelyes változat is. Ha az ülés és a háttámla is megfelelően párnázott, akkor biztosított a határtalan kényelem.

Függőszék

Ha igazán természetkedvelők vagyunk, akkor érdemes beszerezni egy függőszéket vagy függőágyat. A kert végébe, a szőlősbe, de tulajdonképpen bárhová elhelyezhetjük, ahol van egy erősebb ág vagy oszlop. Ezek a darabok amúgy is virágkorukat élik, így könnyedén találunk megfelelő darabot. A kint elöltött idő szinte felbecsülhetetlen, hiszen az időnk nagy részét a számítógép előtt töltjük az irodában. Esténként és hétvégenként azonban jól esik egy kis friss levegő szívni, a madárcsicsergést hallgatni és a virágok illatát beszippantani. Ehhez a legjobb választás egy kényelmes függőszék, ahonnan mindezt meg is tehetjük.

Medence

Sokkal nagyobb örömmel megyünk haza hétköznap, ha tudjuk, hogy otthon vár bennünket a vízzel teli medencénk. Szinte minden nagyobb áruházban beszerezhető termék, amelyből van felfújható peremű és fémvázas változat is. Előnyük, hogy gyorsan összerakhatóak és egész nyáron használhatóak. Felállításuk nem túl bonyolult folyamat, nem kell hozzá más, mint egy sima füves vagy betonos terület. A felfújást követően nincs más dolgunk, mint megtölteni vízzel. A medencékből is van olcsóbb és drágább verzió egyaránt. Egy biztos, akár minden nap megmártózhatunk a saját strandunkon.

Kerti zuhany

Egy kiadós kerti munka, napozás vagy sportolás után remek dolog kint a kertben zuhanyozni egyet. A gyermekeknek homokozás után sem kell összekenni az egész házat, amíg elérnek a fürdőszobáig, ha van a kertben egy zuhanyzó, amely megkönnyíti az életünket.

A kültéri zuhanyzó a kertet funkcionális térré alakíthatja. A kerti zuhany vásárlás egyik nagy előnye, hogy könnyen szállítható és tárolható. Téli időszakra egyszerűen csak összecsukjuk és biztonságos helyre tesszük. A nyarat viszont igazán kellemessé varázsolhatja. Nem csak akkor okozhat örömet, ha a nagy melegben nem tudunk medencében hűsölni, hanem játékok csatlakoztatására is tökéletesen alkalmas. Könnyedén ráköthetünk egy vízialagutat, de a vízipisztoly feltöltésében is segítségére lehet a gyerekeknek.

Összegezve:

A legjobb nyári ajándékok tehát a kerthez köthetőek. Mivel ilyenkor a hőség uralkodik, szeretünk pihenni és hűsölni. Ajándékként tehát érdemes kerti bútorokat, medencét vagy kerti zuhanyt választani. Ezek mindegyike az egész család számára örömet okoz majd. A függőágyat a kert végébe is elhelyezhetjük, míg a kerti zuhanyhoz könnyedén csatlakoztathatunk játékokat a gyerekek számára.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*