Női nemesacél gyűrűk

A nemesacél gyűrű vonzó tulajdonságairól már sokat hallottunk. Az egyik fontos dolog, hogy nem allergizál, nem lesz tőle allergiás tünetünk. A másik pedig, hogy éppoly fényes és csillogó, mint az arany vagy ezüst gyűrűk.

Ezen felül, a nemesacél gyönyörűen kombinálható, lehet arany ÉS ezüstszínű, lehet kristály benne, és gravírozható is.

Nézzük meg, hogyan viselkedik a női nemesacél gyűrű az ujjunkon.

A női nemesacél gyűrű tulajdonságai

A nemesacél stílus azt jelenti, hogy ha kell, kemény vagy, mint az acél. Ha kell, szépséges, mint egy női gyűrű. A női nemesacél gyűrűk lehetnek vékonyak, vastagok, egyszínűek vagy színesek. Lehet bennünk kristály, cirkonia vagy akár gyémánt is. Az biztos, hogy olyan szépek és csillogóak ezek a gyűrűk, mint az arany és ezüstgyűrűk.

A legeslegbiztonságosabb gyűrűk. Mert antiallergén, vagyis fémallergiások is biztonságosan viselhetik. Nem lesz fekete az ujjad tőle, és vörös foltokat sem fog hagyni.

Nem kopik, és nem koptatja a szomszéd gyűrűket.

A divatos női nemesacél gyűrűk

A nemesacél gyűrűk egyik legjobb tulajdonsága, hogy akkor is szép, ha méretében nagy. Jól áll neki, ha feliratok és szimbólumok vannak rajta. Egy arany gyűrűnek ez nem áll jól. De a női nemesacél vagány módon viselkedik, ezért bármilyen díszítés csak kiemeli ezt.

Női nemesacél gyűrű a hétköznapokban

A hétköznapi gyűrűviselési szokásaink két csoportra oszthatóak. Az egyik az, amikor egy vagy két megszokott gyűrűt viselünk minden nap, és esetleg ezt egészítjük ki a különleges alkalmakkor.

A másik az, amikor nincs megszokott gyűrűnk, szinte minden nap másikat hordunk, hangulatunknak megfelelően. Egyik variációval sincsen semmi baj, a szokásainkon nem tudunk változtatni.

Ha a megszokott gyűrűinket viseljük, akkor a nagyobb méretű, kristályos gyűrűket érdemes megnézni, a különleges alkalmakra való plusz gyűrűnek.

Ha viszont minden nap másikat hordanánk legszívesebben, akkor a nemesacél gyűrű a mi világunk, mert az ára elérhető, és a választék nagyon széles. Ezen kívül biztosan nem lesz fémallergiánk.

Női nemesacél gyűrű különleges alkalmakra

A különleges alkalmakra vagy méretében nagyobb, tehát fényesebb gyűrűt szoktak a hölgyek választani, vagy formájában, esetleg ami színében feltűnő vagy kimondottan elegáns.

Nemesacél gyűrűt a hölgyek inkább az arany és ezüst színből szoktak válogatni, vagy ezek kombinációjából. De már divatosabbnak számít, ha a gyűrű egyben kristályos gyűrű is. Mert egy szép gyűrűt csak hangsúlyoz egy vagy több kristálykő. és a gyűrű színét is feldobja.

A női nemesacél gyűrű, akárcsak a férfi gyűrű, alkalmas arra, hogy a középső ujjon viselt pécsétgyűrűt kiváltsa. Ráadásul könnyen gravírpzható, így különleges alkalmakra, illetve páros gyűrűnek is tökéletes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*