Négy karácsonyi ajándék kisfiúknak

Az évnek ebben az időszakában már javában gondolkodunk azon, hogy mivel lepjük meg a csemetéinket. Karácsonykor sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy hatalmas adósságokba verjék magukat csak azért, hogy valami csodásat adjanak ajándékba. Egy kisgyermek számára ráadásul nem is az érték a fontos, hanem hogy szeresse azt, amit kap, még ha az egy könyv vagy valamilyen plüssállat is.

Ebből a cikkből kiderül, melyek a legjobb ajándékok kisfiúknak.

Milyen ajándékot adjak a kisfiamnak?

Amint a csemete mászni és járni kezd a lakásban, nagy eséllyel tűnnek el a kisebb nagyobb tárgyak, amelyek ezek után valamilyen váratlan helyen tűnnek fel ismét. A tevékenység életkori sajátosság, hiszen minden kisgyermek szeret ki és be pakolászni. Erre alapozták a matatófalat, ahol a kislányok és kisfiúk kedvükre matathatnak és közben még fejlesztik is magukat. Előnye, hogy miközben a gyermek játszik, az ujjainak a finom izmait is használatba veszi, azaz fejleszti a finommotorikus képességeit. Ez már születéstől fogva fejlődik, és ahogy növekszik a baba, egyre jobban megtanulja használni a kezeit.

Építőjáték

Ha azonban egy nagyobb gyermekről van szó, akkor jöhet a legó. Melyik fiú ne örülne ennek a játéknak? Ráadásul ez nem csak nekik lehet hasznos, hiszen ki ne szeretne legóval építkezni? A foglalkoztató nagy előny a kicsik számára, hiszen ezáltal szárnyalhat a képzeletük. A színes kockákból szinte bármit készíthetnek, ezzel is ösztönözve őket a kreativitásuk fejlesztésére.

Puzzle

Hasonlóan a legóhoz, egy jó puzzle is könnyedén lefoglalja a kisfiúkat is. Télen úgyis nagyon hűvös van odakint, így sok időt töltünk a meleg lakásban. A puzzle-t játszhatja egyedül, de akár a családdal közösen is. Ahhoz, hogy számára megfelelőt válasszunk, jó, ha az valamilyen fiús változat. Lehet az autós, mesehősös, állatos, bármi, amit szeret. A legkisebbeknek készült verziótól kezdve egészen a nagy, akár ezer feletti darabból álló készletekig találunk korosztálynak megfelelő játékot. Amíg válogat az egyes elemek közül, keresi a darabok helyét, folyamatosan tornáztatja az agyát és fejleszti a képességeit, mint például a kitartás.

Fiú köntösök karácsonykor is

Ha azonban valamilyen hasznos ajándékkal szeretnénk meglepni a gyerkőcöt, akkor érdemes körbe nézni a fiúgyermek köntösök között. A színes és puha kiegészítő remek társa lehet bárkinek, hiszen nem csak kényelmes, hanem melegen is tartja őket.

Hol találok fiúgyermek köntösöket?

Fiúgyermek köntösöket számos webáruházban találsz. Az internet segítségével manapság már könnyedén választhatunk bármely korosztály számára tökéletes darabot. Ez lehet Mickey egeres, Real Madrid-os focis, de akár sima kék vagy szürke kivitelezésű is.

Összegezve

A karácsonyi ajándékok kiválasztása egy elég hosszú folyamat. Ahhoz, hogy mindenki számára megtaláljuk a tökéletes ajándékot, sokat kell keresgélnünk. A gyermekek esetében ráadásul még nehezebb helyzetben vagyunk, hiszen szeretnénk valami szépet, hasznosat, valami olyat, aminek biztosan örülni fog a gyerkőc. Ez lehet egy puzzle, egy mászófal, egy legó, vagy akár fiúgyermek köntös is. Ezekből már hatalmas a kínálat a különböző webáruházakban, így, ha megvan, hogy mit szeretnénk, már csak válogatnunk kell.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*