Minőségi órák ajándékba

Számos előnye van annak, ha az ember folyamatosan órát visel magán. Nem mindenki szerez azonban be magának sajátot, hiszen nem prioritás egy ilyen kiegészítő. Az órák vásárlása során nem árt azonban minőségi darabot választani, hiszen könnyen sérülhetnek, illetve el is kophatnak. De vajon milyen gyártmányokat érdemes ajándékba adni? Cikkünkben segítünk döntésre jutni! 

Quartz vagy automata órák vásárlása 

Az egy évben piacra dobott órák nagy része quartz szerkezetű, hiszen ezek általában akkumulátorral működnek. Mivel ezek rezgése általában állandóak, így ezek az eszközök rendkívül pontosan tudják mutatni az időt. Ezek a termékek nagyon megbízhatóak, ráadásul előnyük, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást sem. A quartz órák olcsóbbak lehetnek, hiszen gyártósoron szerelik őket össze, így teszik alacsonyabbá ezek árát. Az órák vásárlása esetén tehát befolyásoló tényező lehet annak előállítása is.  

Az előzőkkel szemben az automata modellek kevésbé pontosak, hiszen nem használnak sem akksit, sem pedig elektromos áramot. Ezek azonban akár zafír hátlappal is készülhetnek, így téve egyedivé a kellékeket. Nem véletlen drágábbak is, ám sokkal tartósabbak és különlegesebbek lehetnek, mint a quartz társaik.  

Órát ajándékba! 

Az Órawebáruház számos egyedi darabot kínál eladásra, így biztosan könnyedén megtalálod majd a tökéletes darabot. Választhatsz aktivitásmérőket, sportórákat, férfi vagy női karórákat, unisex kiviteleket, de még antiallergén verziókat is egyaránt. Miután egyre többen tesznek panaszt, hogy a kiegészítőjük irritálja a bőrüket, így hiába az igényes és minőségi óra, ha az csak kellemetlenséget okoz. Nem kell azonban nekik sem lemondani a karórák viseléséről, hiszen a webáruház számos igényes és prémium antiallergén gyártmányt tart a kínálatában.  

A női kategóriában az alábbiak közül válogathatsz: 

  • Bőrszíjas 
  • Kerámia  
  • Óra-ékszer szett 
  • Szövetszíjas 
  • Fémszíjas 
  • Műanyagszíjas 

A férfiak esetében négy változatot tartanak a választékban: 

  • Bőrszíjas 
  • Szövetszíjas 
  • Fémszíjas 
  • Műanyagszíjas 

Az unisex modelleket azonban bárki nyugodtan viselheti, hiszen kialakításuknak köszönhetően semlegesek. Legyen szó az Orient, a Colori, vagy éppen a Lars Larsen márkáról, mindegyikük dobott már piacra hasonló darabot. Utóbbi teljesen egyszerű kék és fekete szíjas kivitelei a webshopból is beszerezhetőek, szinte bárki örömmel fogadja majd őket.  

Az újdonságok között pedig ott vannak a Victoria Hyde stílusos karórái, amelyek rendkívül elegánsak és nőiesek egyben. Többféle színkombinációban, méretben és mintázattal megvásárolhatóak. Tökéletes névnapi ajándékok, illetve karácsonyi, vagy évfordulós meglepetésnek is.  

Összegezve 

Ki ne szeretné a karórákat? Sokan azonban felesleges pénzkidobásnak tartják, hogy beszerezzenek egy minőségi kiegészítőt. Éppen ezért adhatunk minőségi modelleket ajándékba is, legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról. Az órák vásárlása során tehát érdemes figyelembe venni a megajándékozandó személy stílusát, karjának vastagságát és persze az óra árát egyaránt.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*