Milyen gyűrűt válasszunk 2021-ben?

A 2021-es évben az eljegyzési gyűrű trendek nem sokat változtak. Ha valami klasszikusat vagy modernet keresel, mindegyiket meg fogod találni idén is. A gyűrű egy olyan választás, amelyet egész életedben hordani fogsz. Választáskor tehát érdemes odafigyelni arra, hogy egy olyan darabot vegyél, amely a későbbi stílusaidhoz is passzolni fog. De vajon milyen gyűrűt válassz 2021-ben?

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen természetes stílusú gyémántgyűrűket választhatsz.

Gyűrűk stílusa 2021-ben

Idén a modellek között népszerűek a zafírköves, a természetes stílusú gyémántgyűrűk és a modern változatok egyaránt. Biztosan sokan vásárolnak majd valamilyen Toi et Moi darabot, azaz két különböző formájú és fajtájú, illetve színű kővel díszített eljegyzési gyűrűket is. Ezek nagy favoritok lesznek 2021-ben. A két kő közelíthet vagy akár össze is érhet egymással, ezzel is szimbolizálva a pár tagjainak lelkének eggyé válását az eljegyzésben. Ezek a darabok rendkívül divatosak és elegánsak.

A három köves változatok klasszikusnak számítanak, sosem mennek ki a divatból, azonban minden évben változik, hogy épp melyik fajtája az aktuális kedvenc. A három kövesek főként régen voltak felkapottak, azonban az előrejelzések szerint idén visszatérő kedvenccé válnak majd. A kövek csiszolása és formája megegyezhet, de akár el is térhetnek egymástól. Ezzel egy igazán egyedi meglepetéssel szolgálhat a férfi a nő számára.

A vintage stílus évek óta nagy kedvenc mind a bútorozás, mind az ékszerek kapcsán. Legyen szó családtagtól örökölt vagy éppen újonnan vásárolt darabról, az ebben a stílusban készült változatok mindenképpen ott lesznek az idei év nagy kedvencei között. Ezek a fajták kiállják az idők próbáját, ráadásul mindegyiknek van valamilyen saját története.

A természetes stílusú gyémántgyűrűk finom vonalvezetésűek, bájosan egyszerűek, mégis egyediek. A meseszép és romantikus változatok között szerepelnek olyan különlegesek, amelyek egymásba gabalyodó vonalai körbe ölelik a foglalatot. Ez elképezi az örökkévalóságot és a végtelenséget.

Természetes stílusú gyémántgyűrűk

A természetes stílusú gyémántgyűrűket akár üzletekben, de még online is beszerezhetsz. A gyémánt változatok szélessége 1,8 és 4,5 mm között, vastagsága pedig 1,6 és 1,9 mm között van. Az átlagos elkészítési idejük 2-3 hét lehet, így érdemes ezzel is számolni, amennyiben egyedi ékszerre van szükségünk.

Összegezve:

A gyűrű trendek idén sem sokat változtak. Nagy sztárok 2021-ben a modern és a vintage darabok is, de az előrejelzések szerint sokan vásárolnak majd természetes stílusú gyémántgyűrűket is. Ezekből válogathatsz üzletekben, de akár online is, a kínálat rendkívül széles. Utóbbiak meseszép és romantikus darabok, amelyek között olyan különlegesek is kaphatóak, ahol egymásba gabalyodó vonalai körbe ölelik a foglalatot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*