Miért népszerűek a Cretacolor termékek?

A hobbi művészek számára fontos, hogy milyen termékekkel dolgoznak. Legyen szó festésről, szobrászatról, varrásról, hímzésről vagy akár rajzolásról, mindig adni kell a minőségre. Egy jó akrill ceruzával, szépia porral, vagy akár szénporral könnyedén készíthetünk valamilyen egyedi alkotást. A Cretacolor termékek széles választékából pedig bárki megtalálja a számára megfelelő kiegészítőt.

Ebből a cikkből kiderül, hogy miért népszerűek a Cretacolor termékek.

Miért jók a Cretacolor termékek?

A Cretacolor termékek kiváló ár-érték aránya miatt nagyon kedveltek a hobbi művészek között. A Cretacolor kínálatában megtalálhatóak a különböző ceruzakészletek és egyéb kiegészítők egyaránt. A vállra akasztható művésztáskában minden művészkellék kényelmesen elfér és a helyén is marad. Az elegáns tároló erős szövetből, több praktikus zsebbel ellátva készül. A táska ideális a művészeti eszközök és a kellékek szállítására. Emellett tartalmaz egy cipzáras ecset- és ceruzatartót, amelyben elhelyezhetőek a Creatacolor változatok is. Akár vállon, akár kézben is kényelmesen viselhető. Előnye ráadásul, hogy egy teljesen lenyitható első zsebbel látták el, amihez hozzátartozik egy cipzáras hálós rekesz, illetve egy gumis tároló egyaránt. Anyag szempontjából könnyen tisztítható, vízlepergető, ráadásul egy jó minőségű és strapabíró vászonból készült termékről beszélhetünk.

A táska mellett a kínálatban szerepel a 24 darabos fémdobozos akvarell ceruza készlet, amely szintén kiváló ár-érték arányú. Magas pigmenttartalommal rendelkezik, ráadásul vízben könnyen oldódnak, mind ecsettel, mind pedig szivaccsal könnyen használhatóak. A 36 darabos pittkréta készlet pedig kemény pasztellkrétákból áll, amelyek szintén erősen pigmentáltak, nem utolsó sorban pedig teljesen olajmentesek. A felhasználás során a színek könnyedén keverhetőek egymással, így igazán élvezetes vele a munka.

Cretacolor árak

A Cretacolor árak sok mindentől függhetnek. Ezek változása függ attól is, hogy hol vásároljuk meg az adott terméket, de fontos a kivitelezés és a csomagolás egyaránt. Legyen szó a rajzos képtől egészen a fotószerű festményekig, a Creatcolor termékekkel bármit könnyedén megvalósíthatunk, így az ár-érték arányban a legjobb gyártmányok között szerepelnek.

Mitől függnek a Cretacolor árak?

Az előbb említett dolgok mellett nem mindegy az sem, hogy egy fajta színes hiányzik a készletből és azt vásároljuk meg, vagy pedig egy egész dobozra van szükség. A 72 darabos fémdobozos Cretacolor Artist Studio szettnek egyértelműen magasabb az ára, mint például a CretaColor Artist Studo készletnek, amelyben 12 darab ceruzát találunk.

Összegezve:

A Cretacolor kréták és ceruzák alkalmasak egyedi rajzok és alkotások készítésére. A termékek remek társai lehetnek bármely kezdő vagy profi művésznek, hiszen ár-érték arányban kiváló minőségről beszélhetünk. A Cretacolor árak függenek többek között a kiszerelés nagyságától, a vásárlás helyétől és természetesen a csomagolástól egyaránt. Egy fémdobozos változat egyértelműen magasabb árkategória, mint egy papírba csomagolt 12 darabos ceruzakészlet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*