Kiváló ajándék ötlet gazdiknak

A büszke gazdiknak megvan az a jó tulajdonsága, hogy számos olyan ajándékötlettel állhatunk elő, ami számukra és egyben kisállatuk számára is érdekes lehet. Ez az ünnepek közeledtével még aktuálisabb lehet, de akár születésnapra, vagy más jeles alkalomra is adhatunk hasonló ajándékot. Ezeket a kiváló ajándékötleteket a gazdik és állatok számára összegyűjtöttük az alábbiakban.

Állatos ékszerek

A kézműves ékszerek mindig szuper választások, pláne ha egyedi és személyes. Ékszer téren választhatunk többek között a:

  • karkötők
  • nyakláncok közül.

Ezeket a karkötőket magunk is készíthetjük, de meg is bízhatunk egy ékszerkészítőt is. Díszítés terén saját felirattal is elláthatjuk, például a kisállat nevével és lábnyomával, vagy szívecskével, de vannak kész feliratosak is, melyek jó választást kínálhatnak. Egy ilyen egyedi szívhez szóló ékszer tökéletes ajándék és örök emlék lehet a gazdik számára.

Állatos süti csomag

Ma már olyan süteményes csomagokkal is találkozhatunk, amit a kedvencek is elrágcsálhatnak, de akár olyat is beszerezhetünk, aminek egyik felét a kis kedvenc, míg másikat a gazdi fogyaszthatja kedvére

Az ilyen kis csomagokban a kekszek gondosan válogatott összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak semmilyen színezéket vagy tartósítószert. Egészségesek és finomak, ráadásul stílusos kiszerelésben is kerülnek a polcokra.

Egyedi póráz, nyakörv, biléta

A gazdik biztosan kifejezetten örülni fognak egy-egy egyedi póráznak, vagy nyakörvnek, aminek segítségével a szabadban kirándulhatnak kis kedvencükkel.

Kiváló megoldást kínálnak a paracord nyakörv ajándékok, amik amellett, hogy roppant tartósak, még divatosak is, hiszen különböző színek kombinációjával egyedi megjelenést kölcsönöznek a gazdi és kiskedvenc párosnak.

Logikai játék a kisállatoknak

A gazdik számára vicces, az állatok számára érdekes, figyelmet lekötő ajándékok lehetnek a különböző logikai játékok. Például egy állati sudokuszerű játéknál pár kis elem eltologatásával juthatnak hozzá a kedvencek a jutalomfalatokhoz. Az ilyen és hasonló jellegű kis játékok szórakoztatóak lehetnek és egyben fejlesztik a logikát is.

Fotó montázs az állati pillanatokról

Önerőnkből egy komplett fotómontázst is összeállíthatunk a megajándékozni kívánt gazdi számára. A közösségi média felületeken biztosan találunk pár közös fotót a kis állattal, amiket ízlésesen összerendezve egy dizájnos keretbe foglalva nyújthatunk át.

Kisruhák, kiegészítők az állatkák számára

Egyre nagyobb keletje van annak, hogy kedvenceinket öltöztessük, feldíszítsük kisebb-nagyobb kiegészítőkkel. Egy apró kis csokornyakkendő, vagy téli kiskabát, mellény, esetleg egy szimpla hám is tökéletes választás lehet.

Állati ágynemű szett

Egy-egy aranyos ágynemű szett egy kiskutyával, kis cicával bárki szívét meglágyíthatja, így természetesen egy gazdi számára tökéletes ajándék lehet egy minőségi ágynemű szett. A legjobb ilyen ajándék esetén a pamut anyagból készült szettek választása, de nyárra egy selyem ágynemű szett is tökéletes lehet.

Összegezve

A gazdik és a kedvencek számára tehát több ideális ajándékot is találhatunk, melyek között kisebbek- nagyobbak is megtalálhatók. Természetesen a végső választás pénztárca függő is, valamint attól is függhet, hogy kinek is szánjuk az ajándékot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*