3 ismert férfi karóra gyártó

Szeretnél egy igazán jó férfi karórát, mit teszel? Megnézed a kínálatot, a színeket, formákat. Aztán… Aztán pedig megnézed, hogy melyik gyártó készítette a legklasszabb órákat. Igaz?

Vagy Te éppen fordítva csinálod? Először a gyártót nézed meg, és csak utána a kínálatot?

Mindenkinek van kedvenc óra márkája, de kik az igazán ismert karóra gyártók? Nézzünk meg néhányat!

1.A legismertebb férfi karóra gyártó – Casio

A Casio talán az egyik legnépszerűbb férfi karóra márka. Mert a kínálata elképesztően széleskörű.

Színek és formák végtelen kínálata. Találni fogunk klasszikusan elegáns, és egyszerű hétköznapi viseletű órákat is. Vannak speciális igényeket kielégítő karórái is. Ütésálló, vízálló, és extrém sporthoz is tökéletesen alkalmas speciális órák.

PRG-240-1E CASIO PRO-TREK PREMIUM FÉRFI KARÓRA

Egy napelemes óra, digitális kijelzővel. Vízálló.

Az órán több, egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az ébresztési időpontok elérésekor az óra jelez.

A környezeti fényviszonyokhoz igazodva az óra megvilágítása automatikusan kikapcsol (megfelelő mennyiségű fény esetén) és bekapcsol (szürkület, sötét esetén). Két külön LCD kijelzővel ellátva.

Hőmérséklet-, légnyomás-, emelkedés mérő is van benne. Ezen kívül a megadott szélességi ponton kiszámolja a napkeltét és napnyugtát is.

2. Boccia

A Boccia órák a világon az egyik legkülönlegesebb és népszerűbb órák közé tartoznak, mivel minden egyes óra tömör titániumból készült. Az órának majd minden tartozéka tiszta titánium: a korona, a gombjai, az óracsat szemei, a rugalmas kötései, és a csatja is. Az óra összetevői szilárdságukról, könnyű súlyukról, és rozsdamentességükről ismertek. 

BOCCIA FÉRFI KARÓRA, 3614-03

Elegáns ezüst és fekete kombináció. Zafírkristályüveg, titánium tok, titánium szíj és Japán quartz szerkezet.

Kívül és belül is ütős, nemigaz?

3. Daniel Klein

A Daniel Klein márkanév egyre elismertebb az egész világon. Mert stílusos design, kiváló ár-érték arány és megbízható minőség jellemzi a karóráit.

DANIEL KLEIN FÉRFI KARÓRA, EXCLUSIVE DK.1.12302.3

Ez az óra ragyogó színvilággal, strapabíró kristályüveggel és Japán quartz szerkezettel rendelkezik. Stílusos és minden benne van, amire szükséged lehet.

Összegezve

Amikor karórát szeretnénk, érdemes eleve az ismert karóra gyártók kínálatát megnézni. Akkor a profi minőségből válogathatunk, egyéni igényeink és ízlésünk szerint.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*