Hogyan találd meg a tökéletes meglepetést édesanyád számára?

A legtöbb édesanyának a kézzel készített apróságok okozzák a legnagyobb meglepetést. Ez azért is van így, hiszen nemcsak időt, hanem a lelkünket is beletesszük, hogy az ajándék tökéletes legyen. Május első vasárnapja csakis róluk szól, őket ünnepeljük, így ekkor a gyermekek és a felnőttek is készülnek valamilyen aprósággal. Nézzük, hogy melyek a legtökéletesebb meglepetések az édesanyák számára!

Egyedi virágcserép

Anyuka szereti a virágokat és ültetgetni? Akkor az egyedi virágcserép egyszerű és kreatív ötlet lehet. Vásárolhatunk hozzá vásznat, amellyel könnyedén be tudjuk vonni azt. Ha ügyesebbnek érezzük magunkat, akkor jöhet az egyedi festés is, amelyhez már festékre és ecsetre is szükség lesz. Válasszunk olyan terméket, amely nem mosódik le, hiszen a virágot öntözni szükséges majd.

A vászonos változat esetében tekerjük körbe a cserepet, hogy az teljesen befedje azt. Az alsó és a felső területen hagyjunk rá annyit, hogy azt később be tudjuk majd hajtani. Csak így lehet teljesen lefedni a virágcserepet. Ezt követően csak ragasszuk rá a szövetet és már kész is a stílusos és egyedi meglepetés.

Ékszertartó süthető gyurmából

Szinte mindenki hallott már a süthető gyurmákról, amelyekből szinte bármit készíthetünk. A saját kézzel gyártott gyűrűk tárolására is alkalmas tároló egy rendkívül személyes ajándék lehet édesanyánk számára. Először is egy sodrófa segítségével készítsünk szirmokat, majd helyezzük őket egymásra úgy, hogy egy tálat segítségül hívva formázzuk meg azt. Végezetül a közepére és az aljára is tegyünk egy-egy kör alakú gyurmát, amely majd összefogja a kész művet.

Karkötők Swarovski kristályokkal

Természetesen nemcsak kézzel készített ajándékokat adhatunk át, hanem vásárolhatunk is valamilyen apróságot. Ezek lehetnek akár karkötők Swarovski kristályokkal is, amelyek egyediek és személyre szabhatóak is egyben. Kombinálva az előző meglepetéssel pedig már tartóval is szolgálhatunk a vásárolt kiegészítőhöz.

Fényképes hűtőmágnes

Elcsépelt ötletnek tűnhet egy fényképes ajándéktárgy, ám még mindig nagy slágernek számít. Lehet ez egy bögre, egy nyaklánc, de akár egy hűtőmágnes is. Ezt minden reggel megcsodálhatja az étkezések előtt vagy a kávékészítés közben. Helyezhetünk rájuk családi fotókat, de akár állatos, illetve utazós emlékeket egyaránt. Csak a képzelet szab határt annak, hogy mi is kerül a kis apróságra.

Fürdősó

Egy kis kényeztetés gyanánt pedig érdemes megpróbálkozni a fürdősó készítésével is. Ha az édesanyánknak több pihenésre van szüksége, akkor ezzel rávehetjük, hogy lazítson egy kicsit. A levendulás változat relaxáló hatású, amely segít egy hosszú napot követően.

Összegezve

Édesanyánk a legfontosabb személy az életünkben, hiszen neki köszönhetjük, hogy a világon vagyunk. Éppen ezért jelentős, hogy mit is adunk neki Anyák napjára. Nem kell azonban nagy dologra gondolni, hiszen lehetséges saját meglepetés készítése is. Szóba jöhetnek az ékszertartók, a fürdősók, de akár egy fényképes mágnes egyaránt. Amennyiben nem érezzük magunkat elég ügyesnek, választhatunk karkötőket Swarovski kristályokkal, amelyeket majd mindig hordani tud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*