Aerobic bérlet ajándékba

A Fittiam-nak köszönhetően már a somogyi megyeszékhelyen is lehetőség van aerobic órákon részt venni, akár rendszeresen is. A smart mozgásforma ízületkímélő módon fejleszti az izomzatot, így akár idősebbeket is meglephetünk egy aerobic bérlettel ajándékba. De vajon milyen lehetőségeink vannak és mire jó ez a sport? Cikkünkben részletesen mesélünk róla! 

Mit is jelent a smart aerobic? 

Az aerobic edzéseknek hála intenzíven és hatékonyan égethető a zsír, miközben még az ízületeket is kíméljük. Fejleszti többek között az állóképességet, így még az egész napos terhelést is jobban lehet bírni. Mind fizikálisan, mind pedig mentálisan jobban érezhetjük magunkat, ha megfelelő mennyiségben mozgunk. A smart aerobic átmozgat minden izomcsoportot, amit az egész napos ülőmunka során hanyagolunk el. A sportnak hála a testünk megkaphatja azt a gondoskodást, amire szüksége van, hogy bírja az egész napos ülést.  

Miért hasznos az aerobic? 

Aki ülő munkát végez az tudja, hogy mennyire megterhelő lehet a gerinc és az izmok számára az egész napos egyhelyben lét. A helytelen testtartásból számos betegségünk lehet, így a hátra, a nyakra és a lábakra is hatással van. A megoldás tehát a rendszeres és ízületeket kímélő sport, ami lehet akár a smart aerobic is.  

Az órákon fontos, hogy odafigyeljünk a helyes testtartásra és a megfelelő talptechnikára. Csak ezekkel csillapítható az ízületekre és a porckorongra helyezett folyamatos nyomás. Az edzésen nem túl intenzív, ám annál hatásos gyakorlatsorokat végezhetünk, amely minden izomcsoportot átmozgat. Levezethető vele a folyamatos feszültség, de alkalmas feltöltődésre és önbizalomszerzésre egyaránt.  

Kinek van szüksége aerobic edzésre? 

Mindenképpen érdemes olyan személyt bérlettel meglepni, aki ülő munkát végez és keveset mozog. Jól jöhet súlyfelesleggel rendelkező emberek számára is, akiknek a hétköznapját megnehezetítik a plusz kilók. Ideális lehet azoknak is, akiknek merevek és megrövidültek az izmaik és rugalmasabbá szeretné tenni őket. Nem utolsó sorban pedig remek kikapcsolódási és stresszlevezetési lehetőség is egy kaposvári aerob edzésen való részvétel.  

Kaposváron aerobic edzések 

Ha tehát úgy gondolod, hogy remek meglepetés lehet egy bérlet, akkor jó, ha tudod, hogy az órákat péntek este tartják, a helyszín pedig a Kinizsi lakótelep. Ennek köszönhetően tehát bárki kipróbálhatja őket, hiszen az idő nem lehet akadály.  

Összegezve 

A Kaposváron tartandó aerobic edzéseken szinte bárki részt vehet, akár egy ajándék bérlettel is egyaránt. A sport mindenki számára egy kötelező dolog, főként, ha egész napos ülőmunkát végzünk. Ez ugyanis hatalmas terhelést ró a gerincre és a porckorongra egyaránt. A smart aerobic azonban óvatosan, ám mégis hatékonyan mozgatja át az izomzatot.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*