A legjobb saját készítésű húsvéti ajándékok

Ugye te is húsvéti lázban égsz? Már tervezed a menüt és próbálod megtalálni a tökéletes díszeket az otthonodba? Esetleg az ajándékokon tanakodsz? Akkor jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttünk pár saját készítésű húsvéti ajándéktippet, amelyet bárki könnyedén megvalósíthat.

DIY húsvéti ajándékok

Sokunk szeret otthon gyártani ajándékokat karácsonyra, télapóra, születésnapra, de még húsvétra is. Most hoztunk pár egyedi ötletet, amelyet bátran elkészíthetsz. Találsz köztük sütnivaló, de még ragasztható termékeket is. A karitativitásodnak csak a képzelet szab határt.

Nyuszis torta

Édesszájúak számára süthetünk egy aranyos nyuszis tortát is, amelyet szabadon díszíthetünk. Lehet szó színes cukorszóróról, vagy éppen állatos marcipánokról. Mi lenne jobb meglepetés, mint egy ilyen alakú sütemény? Az édességet szinte mindenki szereti, így megfelelő kiegészítője lehet az ünnepnek, akár ajándékba, akár a családnak szánod. A siker garantált!

Csibe alakú tároló

Ehhez csak egy egy üvegcsére, két szemre, egy sárga lapra, egy kis narancs színű anyagra és hobbi ragasztókra van szükséged. Az üveget töltsd ki a sárga papírral, ez lesz a csibe teste. Tedd rá az üveg tetejét, majd jöhet a két szem felhelyezése. A narancs árnyalatú anyagból vágd ki a csőrét és a lábát, amit a ragasztóval rögzíts oda. Máris kész az aranyos kis húsvéti tároló.

Akasztható díszek sütiből

Ismét az édességet kedvelők számára hoztunk egy ötletet. Egy egyszerű akasztható dísz aranyos meglepetés lehet bármely munkatárs, családtag vagy barát számára. Az ízléses dekorációnak biztosan mindenki örülni fog, így telitalálatok lehetnek a húsvéti időszakban. Tökéletesen mutatja majd barkaágakon.

Húsvéti koszorú

Egy gyönyörű húsvéti koszorú mini tojásdíszekből, vagy éppen cukorkákból, egyedi meglepetés lehet. Ennél szebb ajtódísszel biztosan nem tudsz szolgálni húsvéti ajándékba, hiszen ez bármely lakás bejáratába könnyen beilleszthető.

Vintage textil dekoráció

Ügyesebb kezűek készíthetnek vintage tyúkanyót, kiscsibét és nyuszit is. A textil dekorációhoz ingyenes szabásmintákat is találhatsz az interneten. Ezzel biztosan bárkit könnyedén lenyűgözhetsz!

Filc virágok

Otthoni gyártásra alkalmasak az egyszerű filc virágok faág szárral. A terméket többféle mintával készíthetjük, hiszen gyárthatunk tulipánt, hóvirágot, rózsát, de még napraforgót is. Nézz körbe inspirációért online, így könnyebb dolgod lesz, hogy tökéletes ajándékot készíts egy szeretted számára.

Összegezve: Hamarosan itt a húsvét, így aki szeret saját készítésű meglepetéseket gyártani, azoknak ez a pár hét az év egyik legszebb időszaka. Hobbi ragasztók segítségével szinte bármit megcsinálhatsz, legyen szó koszorúról, filc virágokról vagy éppen csibés tárolóról. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre elkészíteni a tökéletes ajándékot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*