6 ajándéktipp szerelő apukáknak

Bár az apák napja kiváló alkalom édesapáink megajándékozására, számos más egyéb jeles dátum is szolgálhat ürügyül szeretetünk egy-egy ajándékkal való kimutatására. Természetesen ajándékot választani nem egyszerű feladat, de adott esetben a hobbi, vagy érdeklődési kör jó kiindulási alap lehet. A szerelés pontosan ebbe a kategóriába tartozik, ezért most összegyűjtöttünk 6 ajándéktippet szerelő apukáknak.

1, Szerszámkészlet

Tuti-biztos ajándéktippnek mondhatók a különböző méretű szerszámkészletek. Ezek között a kisebb, 30 egynéhány darabosaktól, a valóban nagy 100 darabos kivitelig mindent megtalálhatunk a boltok kínálatában.

Természetesen az sem mindegy milyen területre tervezett készletet választunk, hiszen vannak kifejezetten fúrás-faragásra, fa megmunkálásra és szokványos szerelési munkákra összeállított szerszámkészletek is.

2, Akkus szerszámgépek

Édesapánk, ha szeret szerelni, akkor jó eséllyel nem egy, hanem akár tucatnyi szerszámgép is megtalálható. Ezek között a klasszikus megoldást a vezetékes gépek jelentik, de a lehetőségek másik tárházát az akkumulátoros szerszámgépek jelentik.

Ezek teljesítményben ugyan elmaradnak a vezetékes társaiktól, ugyanakkor a mobilitásuknak köszönhetően számos olyan helyzetben felhasználhatók, amikor hirtelen van szükség gépi szerszámerőre.

3, Lézeres szintezők

Amennyiben édesapánk a kifejezetten precíz emberek közé tartozik, akkor mindenképp érdemes lehet egy lézerállvány webshopból történő rendelése. Ezekkel a kiegészítőkkel a lézeres szintezők biztosan kezelhetők, ami egy precíz tereprendezés, vagy építkezés során kiemelt fontosságú lehet.

4, Szerszámtartó öv

Aki szeret szerelni, annak alighanem mindig kéznél kell lennie legalább pár kézi szerszámnak. Ezeket egy szerszámtartó övben mindig kezünk ügyében tarthatjuk. Emiatt egy olyan édesapa, aki folyton szerelésben vezeti le felesleges energiáit, annak egy minőségi bőr szerszámtartó öv, kiváló választást jelenthet, ha ajándékról van szó.

5, Rádió

A szerelő ember szabadidejét gyakran tölti a garázsban, vagy épp a szabadban, ilyenkor nem csak célszerszámokra lehet szüksége, hanem egy-egy rádió és az abból szóló zene és rádióműsor is feldobhatja a munkát.

A rádiók között persze megtalálhatunk modern kiviteleket, de kifejezetten retro kinézetű darabokat is találhatunk, így például utóbbiak a régi vágású apukák számára lehetnek tökéletes ajándékok.

6, Fali szerszámtartó

Korábban szó esett a szerszámtartó övekről, most ejtsünk pár szót a falra szerelhető szerszámtartókról is, amik szintén kiváló ajándéknak bizonyulhatnak, ha édesapánk még nem rendelkezne ilyennel.

Ezek segítségével a kisebb-nagyobb szerelési anyagok, kézi szerszámok, de akár a nagyobb gépek is kiválóan tárolhatók, átlátható, szisztematikus rendszerben.

Összegezve: A szerelés tehát egy olyan hobbi az apukák körében, ami remek lehetőséget nyújt, ha ajándékválasztásra kerülne sor. Természetesen az ideális ajándék megtalálásához mindenekelőtt érdemes felmérni, pontosan mire is lehet szüksége a megajándékozottnak, hogy megtaláljuk a lehető legjobb ajándékot

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*