3+1 vicces ajándék ötlet a nevetéshez

Adni jó és kapni is jó. A legnagyobb öröm pedig az, amikor egy vicces ajándék ötlet megnevetteti az ajándékozottat is és azt is aki átadja az ajándékot.

A jó hangulat és nevetés fontos szerepet játszik az ajándékozásban. Mert mit ér a drága ajándék, ha annak láttán elkomorodik a hangulat?

Hogy igazán öröm legyen az ajándékozás, összegyűjtöttem pár őrült meglepetést, melyek között biztosan lesz olyan, ami nálad is szóba jöhet. Akár adod, akár kapod.

1. Vicces ajándék ötlet: feliratos ruhák, sapkák

A legnépszerűbb ezek között talán a férfiaknak szánt kötény, melyet akkor hord a teremtés koronája, amikor a konyhában tüsténkedik.

  • Ne kérdezz, tölts!
  • Apa a főnök.
  • Rosszul nézel ki. Iszol Te rendesen?
  • Stb.

És hasonló feliratok, humoros képek díszítik a vicces kötényeket.

De nem csak humoros kötények vannak. Találsz hasonló feliratokkal sapkát, pólót, sőt még pulóvert is.

Egy pár zokninak, vagy akár egy nyakkendőnek is lehet vicces a színösszeállítása. Hogy a rajtuk lévő ábrákról már ne is beszéljünk. Te mit gondolsz erről: elég őrült dolog egy rózsaszín szívecskés zoknit adni férfinak ajándékba?

2. Vicces ajándék ötlet: bögrék, poharak

Ezekkel aztán Dunát lehetne rekeszteni! A bögre egyébként is népszerű ajándék, elsősorban a keresztnevekkel díszített változat a népszerű. Ez praktikus akkor, ha munkahelyen, kollégiumban olyan pohárra van szükséged (vagy akinek veszed), ami megkülönböztethető a másikétól.

Én sem szeretek más poharából inni, még ha alaposan el is van mosva az a pohár…

De nem csak egy névvel lehet a bögrét, poharat egyedivé tenni. Számtalan vicces forma létezik főnöknek, apának, anyának és még sok mindenki másnak, bármilyen nevezetes alkalomra.

Nekem ami eddig a legjobban bejött az a pálinkás pohár volt, melyen nem a hagyományos 2cl, 4cl, 5cl beosztást tüntették fel. Így jelölték a mértékeket: Vigyázz! Készülj! Baj lesz…

Volt meglepetés, amikor tényleg baj lett…

3. Vicces ajándék ötletek a technika megszállottainak

Senki nem maradhat ki a szórásból. Az a tárgy, amit a leggyakrabban a kezünkben tartunk, a mobiltelefon. Ha olyan ajándékot szeretnél, ami nem túl drága, de gyakran emlékezteti rád azt, aki kapja, akkor egy vicces telefontok erre kiváló megoldás.

A humoros alakú, vagy feliratú pendrive, a döglött macskára hasonlító ajtókitámasztó, a fogsorra emlékeztető csavarhúzó készlet mindegyike betalált, amikor ajándékba adtam.

+1. Élmény, ami megnevettet

Bevallom, nem viccesnek indult a dolog, de életemben nem nevettem annyit, mint amikor a baráti társasággal nem tudtunk kiszabadulni a szabaduló szobából.

Azt a szerencsétlenkedést!

A végén már nem tudtam, hogy szándékosan poénkodjuk el a feladatokat, vagy ennyire szerencsétlenek vagyunk?

A humor minden körülmények között megoldás, ha ajándék ötletet vársz valakitől. Egy jó vígjáték, vagy mozifilm is okozhat örömet, ráadásul ez akár közös élmény is lehet azzal, akinek a jegyet veszed.

Légy kreatív!

Ha igazán vicces és igazán személyes ajándékot akarsz átadni valakinek, akkor azt magadnak kell elkészítened. De hidd el, ez sem probléma!

Egy sima pólóra olyan képet nyomtathatsz, amilyet csak akarsz. Ha kell, textil filccel, vagy textil festékkel írhatsz és rajzolhatsz is rá.

A bögrébe, pohárba azt a szöveget gravíroztatod be, amit csak Te értesz és az, akinek ajándékba szánod.

A lehetőségek száma kifogyhatatlan.

Összefoglaló

Remélem hasznos ajándék ötleteket kaptál a nevetéshez. Ez csak egy kis kitekintő, hiszen rengeteg vicces ajándék típus létezik még: játékok és kiegészítők, humoros irodai kellékek, őrült edény formák, megdöbbentően kinéző háztartási eszközök.

Ha szeretnél valakit jó kedvre deríteni, vicces ajándékkal lepd meg!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*