10 Valentin napi ajándékötlet, aminek a párod örülni fog

Nem könnyű Valentin napra sem ajándékot választani. Minek örülne a kedvesed? Mi az, ami igazán jó ajándék lehet? Igazából bármi, ami kicsit közelebb hoz egymáshoz titeket. Számtalan ajándékot adhatsz, ami kicsit tartalmasabb, értékesebb, mint a megszokott tárgyi ajándékok. Most 10 ilyen ötletet sorolunk fel, hogy segítsünk neked kiválasztani a legjobbat.

Valentin napi ajándékötletek

Szerelmes vers ajándékba

A verseket mindenki szereti. Főleg, ha szerelmünk ezzel fejezi ki érzéseit. Nem hétköznapi és sokkal személyesebb, bensőségesebb, mint bármilyen tárgy.Válassz különleges levélpapírt, amire saját kézzel írhatod a választott verset. Ha pedig egy hasonló stílusú borítékba teszed a levelet, akkor az még szebbé teszi az ajándékot. Több ezer vers között válogathatsz a magyar versek.hu weboldalon és ha kifejezetten a legjobb Valentin napi verseket keresed, akkor itt böngészhetsz közöttük.

Főző tanfolyam pároknak

Ahelyett, hogy egyedül néznéd párodat a vacsora elkészítésében, miért ne vehetnétek részt együtt egy órán? Kiváló közös program és közelebb hoz titeket egymáshoz. A világ minden tájáról választhattok konyhai tanfolyamokat, a braziloktól a japánokon át a magyarokig, és ha nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam tetszene nekik a legjobban, még mindig kaphatsz ajándékutalványt.

Kajaktúra

Aki szereti az izgalmakat és az adrenalin löketet, akkor annak a kajatúra ideális program lenne. Ajándékozd meg párodat egy páros kajaktúrával és együtt élhetitek át ahogy egy sebes folyón eveztek. Biztosan remek ajándék, hiszen a közös program során közös élményeket szereztek.

Hőlégballon utazás

Hőlégbalonnal a magasból együtt nézhetitek a szép tájat. Kell ennél romantikusabb élmény?

Érdemes melegebb időben igénybe venni az utazást, hogy fenn a magasban ne fagyoskodjatok nagyon.

Ejtőernyős ugrás

Ha tudod, hogy a párod szereti az ilyen extrém élményeket, akkor kiváló ajándék lesz az ejtőernyős ugrás. Ezt nem tudjátok együtt csinálni, hiszen egy szakképzett ejtőernyős ugróra van szükség, akivel együtt ugrassz. De az élmény maradandó lesz és mindig emlékezni fog rá, hogy neked köszönheti.

Romantikus vacsora

Nem kifejezetten ez szokott lenni az ajándék, hanem inkább egyfajta közös program. De ha egy különleges helyre szretne elmenni a párod, ahova valamiért eddig nem sikerült eljutni, akkor adhatod ajándékba is. Létezik számos speciális étterem a világ számos országának gasztronómiáját kipróbálhatod.

Csillag ajándékba

Nevezzen el egy csillagot kedveséről és egy különleges ajándékutalványt és egy egyedi, csak neki készített csillagdiagramot kap, valamint lehetőség van személyre szabott dedikációra is. A hivatalos csillagbejegyzési oldal csak olyan csillagokat nevez meg, amelyek az év folyamán a Föld bármely pontjáról jól láthatók – milyen romantikus! Örök emlék marad.

Koncertjegy

Kiváló ajándék egy olyan koncertjegy, amire biztosan el szeretne menni, mert annyira szereti azt a zenekart. Ez is egy közös élmény lesz, amire mindig emlékezhettek. Egy őrült éjszakát tölthettek együtt.

Színházjegy

Aki szereti a színház utánozhatatlan hangulatát és szeret színházba járni, annak tökéletes ajándék egy színházjegy. Vegyél jegyeket egy romantikus darabra vagy vígjátékra. Jól szorakoztok és az ajándék is célba talál.

Romantikus társasjáték

Vannak olyan társasjátékok, amik olyan kérdéseket, feladatokat tartalmaznak, amik közelebb hozzák egymáshoz a szerelmes párt. Jobban megismerik egymást azokon a kérdéseken keresztül, amiket a játék során meg kell válaszolni. Remek fejlesztő játék és közben jól is szórakoztok.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*